Sidebar Menu

ARTMETALI, Oštrice 130
42220 Novi Marof, HRVATSKA

info@art-metali.hr
+385 42 621 345

Ovu webstranicu sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

O nama

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Tvrtka je proizašla iz obrta te sa svojim dugogodišnjim iskustvom i tradicijom vodeći smo u projektiranju, izradi, montaži svojih proizvoda i usluga na Hrvatskom i inozemnom tržištu.

Projektiramo, proizvodimo, dostavljamo, montiramo naše proizvode i usluge te sa kvalitetnom suradnjom naših kooperanata uspješno odrađujemo i najzahtjevnije investicije. 

Vodimo se načelima poslovne i društvene odgovornosti koristeći se pritom svojim znanjima, iskustvima i novim tehnologijama kako bismo u proizvodni proces utkali inovativnost i time postati prepoznatljivi na tržištu nudeći kvalitetan proizvod našim kupcima. 

Stručnim i educiranim  djelatnicima u opremljenoj hali od 1000 m² uz pomoć suvremenih strojeva i alata radimo na kvalitetnoj izradi naših proizvoda. Kontinuiranim ulaganjem u proizvodne pogone, moderne strojeve i stručne kadrove osigurali smo čvrstu poziciju i konkurentnost na tržištu Republike Hrvatske i EU.

O našem dugogodišnjem iskustvu i dokazanoj kvaliteti svjedoči i velik broj uspješno provedenih i završenih projekata diljem Hrvatske. Vjerujemo da ćete kroz pregled referentnih objekata prepoznati tvrtku ARTMETALI kao pouzdanog suradnika i partnera.